Elefanttröja till storebror och nya (dock förstora) jeans till lillebror


Måste börja ta lite bättre kort..

Bilderna jag tar på kläderna jag syr är oftast bara snabba mobilbilder. Har kommit fram till att om jag vill börja blogga lite mer än för bara mig själv så måste jag ta bättre kort. Jag KAN ju göra det så varför inte bara göra det? Skärpning Madde! ;-)

Har lärt mig att frilägga bilder nu oxå så det kanske får bli fler sådana kort. Kan tycka att dom ibland blir lite hårda när man gör det men vi får se vad jag gillar bäst.. Fortsättning följer..


Brandbilströja

Den här stackaren har legat utklippt hur länge som helst. Har aldrig fått tummen ur och sytt klart den men idag fick jag en liten kick! Även om jag tycker att tyget är otroligt fult och tråkigt så gör ju inte Rasmus det.. Hoppas bara han kan ha den..


Ingen melodifestival!

Denna lördag bojkottar jag melodifestivalen! Har kollat 2(?) lördagar och dom flesta är ju så fruktansvärt dåliga att jag bara blir irriterad. Finns ingen anledning att titta på det så ikväll satte jag mig framför symaskinen istället. Jättekul var det och Olle har fått ett par nya byxor. Han ska få prova dom i morgon så ska jag sätta i knappar sen. :-)
Inspiration!

Just nu är jag inne i en skaparperiod. I huvudet iallafall.. Jag har miljoner idéer men tyvärr blir det inte så jättemånga plagg tillverkade. En hel del blir utklippta men det tar tiiid innan dom hamnar i symaskinen. Vet faktiskt inte varför. Jag behöver nog helt enkelt ta mig tid att sy, men det är ju så lätt att tänka, "ska bara först"..
Just nu har jag ett par sparkbyxor/hängselbyxor utklippta som Olle ska få. Han växer så det knakar och behöver nya byxor desperat.. :-)

Muddjeans till mig själv med spetsdetaljer


RSS 2.0